+420 777 788 854 Po - Pá 9 - 17 hod.

Vícenásobně fermentované čaje

Vícenásobně fermentované čínské tmavé čaje typu Pu-erh

Čaj tmavý někdy také nazýván vícenásobně fermentovaný či čaj typu Phu-er ( podle nejznámějšího vyráběného tmavého čaje ).
Čaj je ihned po sklizni prudce zahřán, poté pozvolna sušen. Během sušení se prohrabává speciálními hráběmi. Tak se naruší i buněčná struktura listu čajovníku. Dále je čaj sušen na přímém slunci a prohrabává se zvláštní technikou chodidly. Následně je mikroby vyvolán proces umělé, druhotné fermentace.
Poté je čaj balen jako sypaný, nebo lisován do podoby různých tabulek, misek, hnízd.


Zobrazit filtraci produktů Skrýt filtr produktů
Země původu:
Příznaky zboží:
Dostupnost:


1234

Příbuzné články

 Pu erh

Publikováno: 14. 10. 2016

Žijte zdravě s čajem Pu - Erh..

celý článek


Chceš vědět o novinkách a akcích jako první?

Tak neváhej a přihlaš se do našeho zpravodaje.

Tento web používá cookies Abychom Vám mohli v tomto eshopu nabídnout kvalitní služby a pokročilé funkce, využíváme cookies. Prohlížením tohoto webu s tímto souhlasíte. Pro více informací o cookies a jejich případném blokování navštivte článek Cookies Rozumím