+420 777 788 854 Po - Pá 9 - 17 hod.

Jihoamerické Maté

Maté Cesmína paraguayská

Maté jinak Cesmína paraguayská je vysoce povzbudivá bylinka z latinské Ameriky. Její příprava většinou probíhá nasypáním 4 – 15 čajových lžiček maté do nádoby zvané kalabasa a jedním či dvěma zalitími. Čaj možno podle chuti sladit karamelem či vanilkovým cukrem.


Zobrazit filtraci produktů Skrýt filtr produktů
Země původu:
Dostupnost:



Příbuzné články

 Maté - Cesmína paraguyajská

Publikováno: 14. 10. 2016

Co je to vlastně Maté a jaké jsou druhy?

celý článek


Chceš vědět o novinkách a akcích jako první?

Tak neváhej a přihlaš se do našeho zpravodaje.

Tento web používá cookies Abychom Vám mohli v tomto eshopu nabídnout kvalitní služby a pokročilé funkce, využíváme cookies. Prohlížením tohoto webu s tímto souhlasíte. Pro více informací o cookies a jejich případném blokování navštivte článek Cookies Rozumím