+420 777 788 854 Po - Pá 9 - 17 hod.

Jihoamerické Maté

Maté - Cesmína paraguayská

Maté se vyrábí z Cesmína paraguayské, vysoce povzbudivé byliny z Latinské Ameriky. Její příprava většinou probíhá nasypáním 4 – 15 čajových lžiček maté do nádoby zvané kalabasa a jedním či dvěma zalitími. Čaj možno podle chuti sladit karamelem či vanilkovým cukrem.


Zobrazit filtraci produktů Skrýt filtr produktů
Země původu:


12

Příbuzné články

 Yerba Maté - Cesmína paraguyajská, druhy Maté a příprava

Publikováno: 14. 10. 2016

Yerba Maté - Cesmína paraguyajská - odkud se tento proslulý a povzbuzením nabitý nápoj vzal a jak se pěstuje? Jaké jsou jeho druhy a jak se Maté připravuje.

celý článek

 Příprava kalabasy – tykve na maté k použití

Publikováno: 14. 10. 2016

Nevíte, jak připravit kalabasu z tykve k pití maté? V článku popsaný postup se nazývá Currádo a s jeho pomocí kalabasu správně připravíte.
 

celý článek

 Letní osvěžení v podobě ledových čajů

Publikováno: 29. 5. 2020

Více a více se blíží horké letní dny a mnozí určitě uvažujete nad šálkem horkého čaje o jeho přeměně v osvěžující a povzbuzující chladivý nápoj. Povíme vám, jak na to!

celý článek

 Recepty plné osvěžujících čajů!

Publikováno: 17. 6. 2020

S čajem se dá doslova čarovat a vyjma klasického horkého nápoje s ním vyčarujete pestrou paletu ledových variant do horkých letních dnů.

celý článek


Chceš vědět o novinkách a akcích jako první?

Chceš vědět o novinkách a akcích jako první?

Tak neváhej a přihlaš se do našeho zpravodaje.

Ochrana proti spamu vložte 3 znaky z obrázku:
image  
Tento web používá cookies Abychom Vám mohli v tomto eshopu nabídnout kvalitní služby a pokročilé funkce, využíváme cookies. Prohlížením tohoto webu s tímto souhlasíte. Pro více informací o cookies a jejich případném blokování navštivte článek Cookies Rozumím