+420 777 788 854 Po - Pá 9 - 17 hod.

Dodatečné fermentované čaje

Dodatečně fermentovaný čaj, pu-erh, tmavý čaj

Postup výroby tohoto čaje byl až donedávna čínským tajemstvím. Čaj se po zpracování nechá dodatečně fermentovat v prostorách z téměř 90% vlhkostí vzduchu. Tím se mu dostane jedinečného aroma starých buddhistických klášterů. nese své jméno podle městečka v čínské provincii Yunnan. Je známo, že tento čaj se používá jako léčivý prostředek již více než 1700 let. Pu erh je charakteristický jak svou zemitou lehce zatuchlou vůní, tak svými tmavě hnědými až téměř černými lístky, jež dávají velmi temný nálev nahořklé a svíravé chuti. Tato jedinečnost je způsobena zpracováním.


Zobrazit filtraci produktů Skrýt filtr produktů
Země původu:
Dostupnost:



Příbuzné články

 Pu erh

Publikováno: 14. 10. 2016

Žijte zdravě s čajem Pu - Erh..

celý článek


Chceš vědět o novinkách a akcích jako první?

Tak neváhej a přihlaš se do našeho zpravodaje.

Tento web používá cookies Abychom Vám mohli v tomto eshopu nabídnout kvalitní služby a pokročilé funkce, využíváme cookies. Prohlížením tohoto webu s tímto souhlasíte. Pro více informací o cookies a jejich případném blokování navštivte článek Cookies Rozumím