Nádobí a příslušenství - Barva - Multicolour



Porcelánová čajová souprava Equatorial 3 ks


Hrnek XXL KOČIČÍ LOUKA 1000 ml - II. jakost


Hrnek XXL KOČKY NA KŘESLE 1000 ml - II. jakost


Hrnek Pestrobarevný motiv 400 ml


Hrnek Barevné srdce malé 400 ml


Hrnek Barevné srdce velké 400 ml


Hrnek XXL VAN GOGHOVO POLE 1000 ml - II. jakost


Japonský keramický hrnek modrý 240 ml


Japonský keramický hrnek šedý 240 ml


Japonský keramický šálek s podšálkem světle modrý 130 ml


Japonský keramický šálek s podšálkem modrý 130 ml


Hrnek na bylinky PES NA SKÚTRU 320 ml II. jakost


Hrnek XXL PSI NA VÝLETĚ 1000 ml II. jakost


Hrnek XXL PSÍ PIKNIK 1000 ml - II. jakost


Hrnek XXL LEVANDULE 1000 ml II. jakost


Hrnek XXL PES NA SKÚTRU 1000 ml II. jakost


Čajová sada - Čaj pro jednoho KVÍTÍ 300/350 ml


Hrnek na bylinky LÍNÉ KOČKY 400 ml


Hrnek na bylinky LUČNÍ KOŠÍK 320 ml


Hrnek na bylinky LEVANDULOVÝ KOŠÍK 320 ml


Hrnek XXL LISTÍ V BÍLÉ 1000 ml


Hrnek XXL VAN GOGHOVO POLE 1000 ml


Hrnek XXL ČERVENÝ ORNAMENT 1000 ml


Hrnek XXL KOČKY NA KŘESLE 1000 ml


Hrnek XXL KOČIČÍ LOUKA 1000 ml

Turecká konvice Caydanlik - tajemství přípravy černého tureckého čaje
Tradiční turecká dvojitá konvice Caydanlik je nejen nástrojem pro přípravu černého čaje, ale také symbolem turecké kultury a pohostinnosti. Tento článek vás provede historií, funkcí a metodami přípravy čaje, abyste mohli zažít autentickou tureckou čajovou kulturu. Caydanlik se skládá ze dvou částí: spodní konvice a horní konvice, což umožňuje připravit silný a aromatický čaj.

Proč používat kalabasu a co to vlastně je?
Kalabasa je tradiční nádoba na pití Yerba Maté. Obvykle bývá vyrobená z vydlabané a vysušené tykve rostliny CALABASH (tropická popínavá rostlina z čeledi brukvovitých), takže je lehká a skladná. Název tak odkazuje nejen na rostlinu ale i na nádobu, která se z ní vyrábí.

Sítka v konvičkách
Vnitřních sítek v konvičkách je v naší nabídce několik typů, velice často tak dochází k mystifikaci a nedorozumění během výběru. Proto jsme pro Vás připravili rozdělení.

Základní zásady přípravy čaje
Abyste si mohli připravit šálek lahodného sypaného čaje, nemusíte být čajovým mistrem. Stačí se řídit několika základními pravidly a zjistíte, že i po ránu si lze rychle připravit nejen sáčkový, ale také kvalitní sypaný čaj.