+420 777 788 854 Po - Pá 9 - 17 hod.

Černý aromatizovaný čaj Kašmír - 50g

Černý aromatizovaný čaj Kašmír - 50g
Tip

Směs černého čaje, pomerančové kůry a koření v 50g uzavíratelném zipovém balení. Velice dobrý a voňavý čaj. V létě vynikající pro přípravu ledového čaje. Chutná slazený i neslazený. 

53,00 Kč 46,09 Kč bez DPH
25.11. u Vás
Země původu:
Indie
Dostupnost:
Skladem (5+ks) - 25.11. u Vás
Katalogové číslo:
6054CB
Skladem:
7 ks


  • Poštovné zdarma již od 1000 Kč
  • 99% zboží skladem
  • Osobní odběry zdarma
  • Dodání do 24 hodin

Popis zboží

Směs lístků černého čaje, pomerančové kůry a koření aneb lehký čaj v podání západní Indie. Velice dobrý a voňavý čaj s nezaměnitelnou chutí pro dlouhé a ničím nerušené chvíle pohody. Výborný ve slazené i neslazené variantě a také v horkém nebo ledovém podání. Pokud toužíte po čajové chuti doplněné paletou kořeněných tónů, pak je Kašmír čajem pro vás!

Příprava 10g čaje v 0,5l konvičce:

1. nálev: voda o teplotě cca 90°C, louhovat přibližně 2 minuty,
2. nálev: voda o teplotě cca 95°C, louhovat přibližně 4 minuty.

Pozn. k přípravě: uvedené časy jsou orientační a je např. dobré si po určitém čase louhování slít trochu čaje, ochutnat jej a případně celý nálev scedit nebo nechat dál louhovat. Čaj vám má chutnat, a pokud např. preferujete silnější čaje, použijete více lístků, teplejší vodu nebo protáhnete dobu louhování. Nebojte se s čajem experimentovat, jen tak objevíte chutě, které vám budou sedět nejvíce.

Parametry

Parametr Popis
Zpracování
?
Aromatizované černé
Hmotnost
?
50 g
Balení
?
Al sáček
Počet nálevů
?
Dva

Příbuzné články

Obecné zásady pro přípravu čaje

Publikováno: 29. 7. 2019

Příprava lahodného čaje nemusí být nikterak složitá. Může jít o svižný ranní čaj, relaxaci, kdy si každý nálev patřičně a v klidu vychutnáme nebo o rituál.

celý článek

Zpracování čajových sort

Publikováno: 14. 10. 2016

Ačkoliv se na různých místech světa výrobní postupy pro vznik čaje odlišují, páteřní úkony zůstávají stejné. Všechny druhy čaje jsou vyráběny z téže rostliny – Čajovníku čínského. 

celý článek

Čaje a Čína

Publikováno: 14. 10. 2016

Čaj je fenomén s krásnou tisíciletou historií protkanou nejrůznějšími legendami a příběhy, které z něj tvoří nápoj doslova magický. Vše kolem čaje se začalo formovat v Číně.

celý článek

Chceš vědět o novinkách a akcích jako první?

Chceš vědět o novinkách a akcích jako první?

Tak neváhej a přihlaš se do našeho zpravodaje.

Tento web používá cookies Abychom Vám mohli v tomto eshopu nabídnout kvalitní služby a pokročilé funkce, využíváme cookies. Prohlížením tohoto webu s tímto souhlasíte. Pro více informací o cookies a jejich případném blokování navštivte článek Cookies Rozumím