+420 777 788 854 Po - Pá 9 - 17 hod.

Černý čaj Anhui Keemun Xiang Luo - 100g

Černý čaj Anhui Keemun Xiang Luo - 100g

Vynikající černý čaj Anhui Keemun Xiang Luo z provincie Anhui. Balení 100g.

315,00 Kč 273,91 Kč bez DPH
20.9. u Vás
Země původu:
Čína
Dostupnost:
Skladem (1ks) - 20.9. u Vás
Katalogové číslo:
2521A
Skladem:
1 ks


  • Poštovné zdarma již od 1000 Kč
  • 99% zboží skladem
  • Osobní odběry zdarma
  • Dodání do 24 hodin

Popis zboží

Vynikající černý čaj pravý z provincie Anhui. Lístky svinuté do pevných spirál a silně fermentované. Na rozdíl od nižších tříd, nejsou listy tohto čaje pracovávané strojově, ale ručně. Nálev je čistější a vyváženější. Chuť je jemná, svěží a dlouho zůstává cítit podnebím. Výrazné jsou medové a oříškové tóny.

Příprava 0,5l:
Cca 8g čaje zalijeme 90°C převařenou vodou na 3 minuty, poté zcedit.

Parametry

Parametr Popis
Zpracování
?
Černé (červené)
Hmotnost
?
100 g
Balení
?
Al sáček
Počet nálevů
?
Jeden

Příbuzné články

Obecné zásady pro přípravu čaje

Publikováno: 29. 7. 2019

Příprava lahodného čaje nemusí být nikterak složitá. Může jít o svižný ranní čaj, relaxaci, kdy si každý nálev patřičně a v klidu vychutnáme nebo o rituál.

celý článek

Zpracování čajových sort

Publikováno: 14. 10. 2016

Ačkoliv se na různých místech světa výrobní postupy pro vznik čaje odlišují, páteřní úkony zůstávají stejné. Všechny druhy čaje jsou vyráběny z téže rostliny – Čajovníku čínského. 

celý článek

Čaje a Čína

Publikováno: 14. 10. 2016

Čaj je fenomén s krásnou tisíciletou historií protkanou nejrůznějšími legendami a příběhy, které z něj tvoří nápoj doslova magický. Vše kolem čaje se začalo formovat v Číně.

celý článek

Chceš vědět o novinkách a akcích jako první?

Chceš vědět o novinkách a akcích jako první?

Tak neváhej a přihlaš se do našeho zpravodaje.

Tento web používá cookies Abychom Vám mohli v tomto eshopu nabídnout kvalitní služby a pokročilé funkce, využíváme cookies. Prohlížením tohoto webu s tímto souhlasíte. Pro více informací o cookies a jejich případném blokování navštivte článek Cookies Rozumím