Směs horských černých čajů vhodná pro každodenní pití. Gruzínské čaje mají svůj osobitý charakter a není složité si jejich typickou chuť a vůni zapamatovat. Lístky tohoto čaje vytvářejí červenohnědý nálev jemně svíravé, přírodně nasládlé chuti a pronikavé svěží vůně.
Příprava 10g čaje v 0,5l konvičce:
1. nálev: voda o teplotě cca 95°C, louhovat 2 až 4 minuty.
Pozn. k přípravě: uvedené časy jsou orientační a je např. dobré si po určitém čase louhování slít trochu čaje, ochutnat jej a případně celý nálev scedit nebo nechat dál louhovat. Čaj vám má chutnat, a pokud např. preferujete silnější čaje, použijete více lístků, teplejší vodu nebo protáhnete dobu louhování. Nebojte se s čajem experimentovat, jen tak objevíte chutě, které vám budou sedět nejvíce.
Tento web používá cookies
Abychom Vám mohli v tomto eshopu nabídnout kvalitní služby a pokročilé funkce, využíváme cookies. Prohlížením tohoto webu s tímto souhlasíte. Pro více informací o cookies a jejich případném blokování navštivte článek CookiesRozumím