+420 777 788 854 Po - Pá 9 - 17 hod.

Černý čaj Nepál SFTGFOP - 50g

Dobrá třída nepálského vysokohorského čaje SFTGFOP, list s velkým podílem tipsů. Balení 50g.

105,00 Kč 91,30 Kč bez DPH
24.9. u Vás
Země původu:
Nepál
Dostupnost:
Skladem (5+ks) - 24.9. u Vás
Katalogové číslo:
5014CB
Skladem:
10 ks


  • Poštovné zdarma již od 1000 Kč
  • 99% zboží skladem
  • Osobní odběry zdarma
  • Dodání do 24 hodin

Popis zboží

Dobrá třída nepálského vysokohorského čaje, list s velkým podílem tipsů, nálev příjemné chuti a nezaměnitelného, drsného vysokohorského charakteru, plné chuti a lehhce trpkého jemně ovocného aromatu. Vhodný k běžnému popíjení.

Doporučená příprava 0,5l:

10 g čaje zalít cca 95°C převařenou vodou na dvě až tři minuty

Čaj je zabalen v zipovém uzavíratelném sáčku.

Parametry

Parametr Popis
Zpracování
?
Černé (červené)
Hmotnost
?
50 g
Balení
?
Al sáček
Počet nálevů
?
Jeden

Naposledy navštívené

Příbuzné články

Obecné zásady pro přípravu čaje

Publikováno: 29. 7. 2019

Příprava lahodného čaje nemusí být nikterak složitá. Může jít o svižný ranní čaj, relaxaci, kdy si každý nálev patřičně a v klidu vychutnáme nebo o rituál.

celý článek

Zpracování čajových sort

Publikováno: 14. 10. 2016

Ačkoliv se na různých místech světa výrobní postupy pro vznik čaje odlišují, páteřní úkony zůstávají stejné. Všechny druhy čaje jsou vyráběny z téže rostliny – Čajovníku čínského. 

celý článek

Nepálský čaj - vznik, výroba, organický čaj

Publikováno: 14. 10. 2016

Nepál – chudá himálajská země, rodiště Buddhy a producent výtečných a vyhledávaných černých čajů, které dosahují stejných kvalit jako čaje ze sousedního Darjeelingu.

celý článek

Chceš vědět o novinkách a akcích jako první?

Chceš vědět o novinkách a akcích jako první?

Tak neváhej a přihlaš se do našeho zpravodaje.

Tento web používá cookies Abychom Vám mohli v tomto eshopu nabídnout kvalitní služby a pokročilé funkce, využíváme cookies. Prohlížením tohoto webu s tímto souhlasíte. Pro více informací o cookies a jejich případném blokování navštivte článek Cookies Rozumím