Koření - Česká republika
Koření se vyrábí z části nebo z celých rostlin a to jak jejich sušením nebo použitím čerstvých. Používá se k vylepšení nebo k zvýraznění chutí připravovaných jídel. Do naší nabídky vybíráme koření, které se používá k přípravě pokrmů orientálních jídel nebo kořeněných čajů. Každá oblast má svá typická koření a použití správného koření pomůže zase více navodit exotické prostředí v pohodlí domova.


BBQ Panama steak 40 g


BBQ Brazilian steak 40 g


BBQ American style 40 g


BBQ Grilovaná zelenina mix 40 g


BBQ Medvědí česnek 40 g


BBQ Fish spices 50 g


BBQ Pork spices 60 g


BBQ Havana mix 50 g


BBQ Mixed spices 50 g


BBQ Argentina 50 g


BBQ Spicy chicken wings 40 g


BBQ Medová žebra 50 g

Římský kmín - 40 g

Kuchtík Gril bez soli - 50 g

Asádo - 40 g


Kuchtík Gril - 80 g


Kuchtík Klasik - 200 g


Medvědí gril - 40 g


Vepřová pečínka - 50 g


Gyros - 50 g


Aztécký poklad - 40 g


Adžika - 40 g


Argentina - 50 g


Harissa - 50 g


Kuře Orient - 50 g

Kari - indické koření, které si podmanilo svět
Kari je oblíbená směs koření, která je spojovaná s indickou kuchyní. Ale příběh této zářivě barevné směsi je mnohem složitější. Neexistuje „ten pravý“ či řekněme univerzální recept na směs, ale většinou se jedná o kombinaci těchto aromatických složek: kurkuma, římský kmín, koriandr, hřebíček, skořice, kardamom, muškátový oříšek a zázvor.

Thajská kuchyně - co stojí za jejím úspěchem?
Thajská kuchyně celosvětově nabývá v poslední době velké popularity a výjimkou není ani Česká republika. Postupně se známostí zařadila mezi kuchyně indické, čínské, francouzské a italské.

