Green Curry Paste - Zelená kari pasta 50g


Thajsko

Tradiční zelená thajská kari pasta. Podle thajské kuchyně patří mezi méně pálivé pasty. Více

Kód produktu: 060145000Doprava a platba

1,46 €

Dočasně vyprodáno Sledovat dostupnost
Thajsko

Tradiční zelená thajská kari pasta. Podle thajské kuchyně patří mezi méně pálivé pasty. Více

Kód produktu: 060145000Doprava a platba

Složení: Chilli 30%, Citronová tráva 20% Česnek 15%, sůl 11%, šalotka 8,5%, galangal 5,5%, krevetová pasta (krevety, sůl) 3%, listy kafrové limety 3%, koriandr kořen 2,5% kmín a kurkuma 1,5%.
Může obsahovat stopy rybího masa. měkkýšů a korýšů.
Bez konzervantů, umělých barviv a přidaných glutamátů.

Jak uvařit Kaeng Kaew Wan
1. Zahřejte pánev a přidejte 240 ml kokosového mléka spolu s obsahem tohoto balíčku.
2. Přidejte na plátky nařezané hovězí nebo kuřecí maso 250 g a osmažte. Přidejte 240 ml vody a přiveďte k varu. Pro přípravu chutnějšího a více krémového kari nahraďte vodu kokosovým mlékem nebo kravským mlékem
3. Přidejte na kostičky nakrájené lilky, listy bazalky, listy kafrové limety a dochuťte chilli a rybí omáčkou. Vařte dokud maso a lilky nebudou měkké.