Kari 50g
Kari 50g
Kari koření se používá na rizota, masová jídla, zvláště indické a čínské kuchyně, přidává se do různých omáček, koření, rýže, polévek, ale i na banány nebo mango. Balení 50g Více
Kód produktu: 060013000Doprava a platba
1,58 €
Kari koření se používá na rizota, masová jídla, zvláště indické a čínské kuchyně, přidává se do různých omáček, koření, rýže, polévek, ale i na banány nebo mango. Balení 50g Více
Kód produktu: 060013000Doprava a platba
Kari koření se používá na rizota, masová jídla, zvláště indické a čínské kuchyně, přidává se do různých omáček, koření, rýže, polévek, ale i na banány nebo mango. Kari pochází z Indie, kde se tímto slovem označují masité, nebo rybí pokrmy, připravované se žlutou kořenitou omáčkou.
Složení: kurkuma, pepř, paprika, koriandr, kmín římský, zázvor, chilli, nové koření, pískavice, kardamom, sůl, E 621 (Glutaman)
Kari - indické koření, které si podmanilo svět
Kari je oblíbená směs koření, která je spojovaná s indickou kuchyní. Ale příběh této zářivě barevné směsi je mnohem složitější. Neexistuje „ten pravý“ či řekněme univerzální recept na směs, ale většinou se jedná o kombinaci těchto aromatických složek: kurkuma, římský kmín, koriandr, hřebíček, skořice, kardamom, muškátový oříšek a zázvor.