Kari Thajské 40g
Kari Thajské 40g
Thajské kari koření se používá do rizota, masová jídla, zvláště v indické a čínské kuchyni, přidává se do různých omáček, rýže, polévek, ale i na banány nebo mango. Balení 40g Více
Kód produktu: 060017000Doprava a platba
2,25 €
Thajské kari koření se používá do rizota, masová jídla, zvláště v indické a čínské kuchyni, přidává se do různých omáček, rýže, polévek, ale i na banány nebo mango. Balení 40g Více
Kód produktu: 060017000Doprava a platba
Kari koření se používá do rizota, masová jídla, zvláště v indické a čínské kuchyni, přidává se do různých omáček, rýže, polévek, ale i na banány nebo mango. Kari pochází z Indie, kde se tímto slovem označují masité, nebo rybí pokrmy, připravované se žlutou kořenitou omáčkou.
Složení: koriandr, hořčice černá a bílá, česnek mletý, pískavice, chilli, paprika, kurkuma, pepř černý, zázvor
Thajská kuchyně - co stojí za jejím úspěchem?
Thajská kuchyně celosvětově nabývá v poslední době velké popularity a výjimkou není ani Česká republika. Postupně se známostí zařadila mezi kuchyně indické, čínské, francouzské a italské.
Kari - indické koření, které si podmanilo svět
Kari je oblíbená směs koření, která je spojovaná s indickou kuchyní. Ale příběh této zářivě barevné směsi je mnohem složitější. Neexistuje „ten pravý“ či řekněme univerzální recept na směs, ale většinou se jedná o kombinaci těchto aromatických složek: kurkuma, římský kmín, koriandr, hřebíček, skořice, kardamom, muškátový oříšek a zázvor.