Panang Curry Paste - Panang kari pasta 50g


Thajsko

Panang kari pasta pro přípravu oblíbeného thajského jídla. Vhodná v kombinaci s masem i na vegetariánský způsob. Středně pálivé. Více

Kód produktu: 060114000Doprava a platba

1,46 €

Dočasně vyprodáno Sledovat dostupnost
Thajsko

Panang kari pasta pro přípravu oblíbeného thajského jídla. Vhodná v kombinaci s masem i na vegetariánský způsob. Středně pálivé. Více

Kód produktu: 060114000Doprava a platba

Složení: chilli 36%, citronová tráva 16%, česnek 18%, šalotka 12%, česnek 10%, sůl 10%, galangal 5%, koření (limetková kůra, koriandr, bílý pepř) 5%, pečené arašídy 4%, krevetová pasta (krevety, sůl) 2%. Může obsahovat stopy rybího masa.

Bez konzervantů, umělých barviv a přidaných glutamátů.

Jak uvařit Kaeng panang

1. Zahřejte pánev a přidejte 240 ml kokosového mléka spolu s obsahem tohoto balíčku.

2. Přidejte na plátky nařezané hovězí nebo kuřecí maso 250 g a osmažte.
Přidejte 240 ml vody a přiveďte k varu.

3. Přidejte kafírové listy a chilli. Vařte dokud maso nezměkne.

4. Přidejte rybí omáčku podle chuti. Podávejte s vařenou rýží.