Red Curry Paste - Červená kari pasta 50g
Red Curry Paste - Červená kari pasta 50g
Tradiční červená thajská kari pasta. Červené zbarvení získává především z použitých červených chilli papriček a mezi ostatními pastami je nejpálivější. Více
Kód produktu: 060117000Doprava a platba
1,46 €
Tradiční červená thajská kari pasta. Červené zbarvení získává především z použitých červených chilli papriček a mezi ostatními pastami je nejpálivější. Více
Kód produktu: 060117000Doprava a platba
Složení: chilli 40%, citronová tráva 20%, česnek 10%, sůl 9%, galangal 8 %, šalotka 6%, krevetí pasta (krevety, sůl) 3,5%, kůra kaffir limetky 3%, kmín 0,5 %. Může obsahovat stopy rybího masa.
Bez konzervantů, umělých barviv a přidaných glutamátů.
Jak uvařit Kaeng pad:
1. Zahřejte pánev a přidejte 240 ml kokosového mléka spolu s touto pastou.
2. Přidejte na plátky nařezané hovězí nebo kuřecí maso 250 g a osmažte.
Přidejte 240 ml vody a přiveďte k varu.
3. Přidejte hrášek, lilek, cherry rajčátka, sladkou bazalku a červené chilli dle chuti. Vařte do měkka
4. Přidejte rybí omáčku podle chuti. Podávejte s nudlemi nebo vařenou rýží.
Kari - indické koření, které si podmanilo svět
Kari je oblíbená směs koření, která je spojovaná s indickou kuchyní. Ale příběh této zářivě barevné směsi je mnohem složitější. Neexistuje „ten pravý“ či řekněme univerzální recept na směs, ale většinou se jedná o kombinaci těchto aromatických složek: kurkuma, římský kmín, koriandr, hřebíček, skořice, kardamom, muškátový oříšek a zázvor.