Red Curry Paste - Červená kari pasta 50g


Thajsko

Tradiční červená thajská kari pasta. Červené zbarvení získává především z použitých červených chilli papriček a mezi ostatními pastami je nejpálivější. Více

Kód produktu: 060117000Doprava a platba

1,46 €

Dočasně vyprodáno Sledovat dostupnost
Thajsko

Tradiční červená thajská kari pasta. Červené zbarvení získává především z použitých červených chilli papriček a mezi ostatními pastami je nejpálivější. Více

Kód produktu: 060117000Doprava a platba

Složení: chilli 40%, citronová tráva 20%, česnek 10%, sůl 9%, galangal 8 %, šalotka 6%, krevetí pasta (krevety, sůl) 3,5%, kůra kaffir limetky 3%, kmín 0,5 %. Může obsahovat stopy rybího masa.

Bez konzervantů, umělých barviv a přidaných glutamátů.

Jak uvařit Kaeng pad:

1. Zahřejte pánev a přidejte 240 ml kokosového mléka spolu s touto pastou.

2. Přidejte na plátky nařezané hovězí nebo kuřecí maso 250 g a osmažte.
Přidejte 240 ml vody a přiveďte k varu.

3. Přidejte hrášek, lilek, cherry rajčátka, sladkou bazalku a červené chilli dle chuti. Vařte do měkka

4. Přidejte rybí omáčku podle chuti. Podávejte s nudlemi nebo vařenou rýží.