Skořice cejlonská mletá - 50g


Česká republika

Cejlonská skořice bývá považována za nejkvalitnější skořici na světě. Oproti té indonéské má jemnější a delikátnější chuť i vůni, světlejší barvu a velmi nízký obsah alkaloidu kamarinu. Balení 50g Více

Kód produktu: 060155000Doprava a platba

3,62 €

Skladem - Zboží expedujeme ihned.
ks
(2 ks na skladě)
Česká republika

Cejlonská skořice bývá považována za nejkvalitnější skořici na světě. Oproti té indonéské má jemnější a delikátnější chuť i vůni, světlejší barvu a velmi nízký obsah alkaloidu kamarinu. Balení 50g Více

Kód produktu: 060155000Doprava a platba

Cejlonská skořice bývá považována za nejkvalitnější skořici na světě. Oproti té indonéské má jemnější a delikátnější chuť i vůni, světlejší barvu a velmi nízký obsah alkaloidu kamarinu. Používá se při přípravě sladkých pokrmů, do různých druhů pečiva a cukrářských výrobků, při zavařování ovoce, v likérnictví, ale také v parfumerii. Využijeme ji při přípravě masitých pokrmů a v asijské, latinskoamerické, arabské, turecké a španělské kuchyni. Kůra skořice pochází ze stálezelených stromů Skořicovníku cejlonského. Při zpracování se sklízí tenoučká vrstva vnitřní, světlé kůry.

Složení: skořicovník ceylonský