Směs na polévku Tom Yum Goong 35g
Směs na polévku Tom Yum Goong 35g

Směs koření pro přípravu známé thajské polévky Tom Yum Goong. Balení 35g Více
Kód produktu: 060113000Doprava a platba
3,10 €

Směs koření pro přípravu známé thajské polévky Tom Yum Goong. Balení 35g Více
Kód produktu: 060113000Doprava a platba
Složení: Tom Yum směs (citronová tráva, galangal, kafírová limeta, chilli, koriandr, kurkuma, cibule), citrónová tráva, listy kafrové limety, chilli papričky, hlíva ústřičná, galangal kořen
Bez konzervantů, umělých barviv a přidaných glutamátů.
Jak uvařit polévku Tom Yum Goong (4 porce):
Základem polévky je kvalitní vývar, můžete použít zeleninový, kuřecí, kachní, hovězí. Do 2 l vývaru přidejte tuto směs koření včetně prášku a čtvrt hodiny provařte. Směs koření v malém sáčku je ostrá, kdo chce méně ostrou polévku, může dát pouze poměrné množství. Sceďte.
Do scezeného základu následně přidáme oloupané předvařené krevety (16 ks), nasekané žampióny 150 g, osmaženou podélně nařezanou cibuli (1 ks) a napůl nařezané cherry rajčátka (8 ks). Provaříme, dokud houby nezměknou. Polévku dochutíme rybí nebo ústřicovou omáčkou (1lž) a šťávou z limetek (2lž), můžeme použít i cukr (1lž). Podáváme s čerstvou jarní cibulí a lístky koriandru, na stůl dáváme sójovou omáčku a chilli k dochucení.

Thajská kuchyně - co stojí za jejím úspěchem?
Thajská kuchyně celosvětově nabývá v poslední době velké popularity a výjimkou není ani Česká republika. Postupně se známostí zařadila mezi kuchyně indické, čínské, francouzské a italské.
Naposledy navštívené1
