+420 777 788 854 Po - Pá 9 - 17 hod.

Formosa Dung Ti Oolong 7g

Formosa Dung Ti Oolong 7g

Testovací sedmi gramové balení Dung Ti Oolongu (Tung Ting). Patří mezi středně fermentované Oolongy. Považován za jeden z nejlepších tchajwanských čajů vůbec. Design obalu se může změnit.

36,00 Kč 31,30 Kč bez DPH
28.11. u Vás
Země původu:
Tchaj-wan
Dostupnost:
Skladem (5+ks) - 28.11. u Vás
Katalogové číslo:
7544
Skladem:
30 ks


  • Poštovné zdarma již od 1500 Kč
  • 99% zboží skladem
  • Osobní odběr v Ostravě zdarma
  • Dodání do 24 hodin

Popis zboží

Čaj Dung Ti Oolong pochází ze střední části ostrova - Nantou – Lugu.. Je pojmenován po blízké hoře Dong Ding Shan (Vysoká ledová hora). Patří mezi středně fermentované čaje. Dung Ti Oolong je nejznámějším Taiwanským čajem na ostrově samotném i na celém světě.Tento tradiční čaj je pro svou jedinečnou lahodnou chuť s dlouhotrvající dochutí jedním z nejpopulárnějších Oolongů na světě vůbec. Doporučujeme připravovat z pramenité vody.

Barva nálevu: zlatě hnědá
Vůně, příchuť: sladce ovocná
Chuť: sladká, svíravá, delikátní
Původ: Nantou, Taiwan

Doporučená příprava 0,5l čaje:

1. zalití: 7 g čaje zalít cca 75°C horkou vodou na tři minuty, poté slijte.
2. zalít cca 85°C horkou vodou na tři minuty, poté slijte.
3. zalít cca 85°C horkou vodou na tři minuty, poté slijte.

Vhodný i na přípravu způsobem Goong fu cha (kung fu čha)

Parametry

Parametr Popis
Zpracování
?
Polozelené (oolongy)
Hmotnost
?
> 10 g
Balení
?
Al sáček
Počet nálevů
?
Tři a více

Naposledy navštívené

Příbuzné články

Taiwanské oolongy – příprava a základní dělení

Publikováno: 14. 10. 2016

Pojmenování OOLONG označuje částečně fermentovaný (oxidovaný) čaj, původně vyráběný pouze v Číně a na Taiwanu

celý článek

Chceš vědět o novinkách a akcích jako první?

Tak neváhej a přihlaš se do našeho zpravodaje.

Tento web používá cookies Abychom Vám mohli v tomto eshopu nabídnout kvalitní služby a pokročilé funkce, využíváme cookies. Prohlížením tohoto webu s tímto souhlasíte. Pro více informací o cookies a jejich případném blokování navštivte článek Cookies Rozumím