Koření - Skladem
Koření se vyrábí z části nebo z celých rostlin a to jak jejich sušením nebo použitím čerstvých. Používá se k vylepšení nebo k zvýraznění chutí připravovaných jídel. Do naší nabídky vybíráme koření, které se používá k přípravě pokrmů orientálních jídel nebo kořeněných čajů. Každá oblast má svá typická koření a použití správného koření pomůže zase více navodit exotické prostředí v pohodlí domova.
Římský kmín - 40 g
Směs koření Sweet Chai Choco
Směs koření Yogi Masála Mix
Arabské koření
Kuchtík Gril bez soli - 50 g
Asádo - 40 g
Kuchtík Gril - 80 g
Medvědí gril - 40 g
Vepřová pečínka - 50 g
Gyros - 50 g
Aztécký poklad - 40 g
Adžika - 40 g
Argentina - 50 g
Harissa - 50 g
Kuře Orient - 50 g
Taco de Tortilla - 40 g
Skořice indonéská mletá - 40g
Paella 50 g
Italia 40 g
Cayenský (kajenský) pepř mletý 20 g
Kmín černý - Černucha 50 g
Šafrán celý - kapsle 0,5g
Zázvor mletý 25g
Thajské dračí 40g
Tandoori Masala 40g
Kari - indické koření, které si podmanilo svět
Kari je oblíbená směs koření, která je spojovaná s indickou kuchyní. Ale příběh této zářivě barevné směsi je mnohem složitější. Neexistuje „ten pravý“ či řekněme univerzální recept na směs, ale většinou se jedná o kombinaci těchto aromatických složek: kurkuma, římský kmín, koriandr, hřebíček, skořice, kardamom, muškátový oříšek a zázvor.
Thajská kuchyně - co stojí za jejím úspěchem?
Thajská kuchyně celosvětově nabývá v poslední době velké popularity a výjimkou není ani Česká republika. Postupně se známostí zařadila mezi kuchyně indické, čínské, francouzské a italské.