Koření se vyrábí z části nebo z celých rostlin a to jak jejich sušením nebo použitím čerstvých. Používá se k vylepšení nebo k zvýraznění chutí připravovaných jídel. Do naší nabídky vybíráme koření, které se používá k přípravě pokrmů orientálních jídel nebo kořeněných čajů. Každá oblast má svá typická koření a použití správného koření pomůže zase více navodit exotické prostředí v pohodlí domova. 

Rychlé info -23% Výprodej
Pepův steak 40 gPepův steak 40 g

Pepův steak 40 g

Skladem
40 Kč 52 Kč
Pepův steak je kořenící směs namíchaná dle originální receptury, vyznačující se aromatickou pepřovou chutí a vůní. Je vhodná zejména pro…
Rychlé info -21% Výprodej
Hořčice černá celá 50 gHořčice černá celá 50 g

Hořčice černá celá 50 g

Skladem
30 Kč 38 Kč
Původem hořčice pochází z jižní Evropy a západní Asie. Celá hořčičná semena nemají žádné výraznější aroma, až po rozžvýkaní chutnají…

Kari - indické koření, které si podmanilo svět

Kari - indické koření, které si podmanilo svět

Kari je oblíbená směs koření, která je spojovaná s indickou kuchyní. Ale příběh této zářivě barevné směsi je mnohem složitější. Neexistuje „ten pravý“ či řekněme univerzální recept na směs, ale většinou se jedná o kombinaci těchto aromatických složek: kurkuma, římský kmín, koriandr, hřebíček, skořice, kardamom, muškátový oříšek a zázvor. 


Thajské jídlo

Thajská kuchyně - co stojí za jejím úspěchem?

Thajská kuchyně celosvětově nabývá v poslední době velké popularity a výjimkou není ani Česká republika. Postupně se známostí zařadila mezi kuchyně indické, čínské, francouzské a italské.

Hodnocení obchodu na Zboží.cz