Masman Curry Paste - Massaman kari pasta 50g


Thajsko

Massaman kari pasta pro přípravu oblíbeného thajského jídla. Díky kardamomu a hřebíčku je chuť blížší indické kuchyni a vůně připomíná vánoční koření. Středně pálivé. Více

Kód produktu: 060115000Doprava a platba

35 Kč

Dočasně vyprodáno Sledovat dostupnost
Thajsko

Massaman kari pasta pro přípravu oblíbeného thajského jídla. Díky kardamomu a hřebíčku je chuť blížší indické kuchyni a vůně připomíná vánoční koření. Středně pálivé. Více

Kód produktu: 060115000Doprava a platba

Složení: chilli 22%, citronová tráva 20%, česnek 18%, šalotka 14%, sůl 10%, galangal 7%, směs koření (koriandr, kardamom, hřebíček) 5%, krevetová pasta (krevety, sůl) 4%. Může obsahovat stopy rybího masa.

Bez konzervantů, umělých barviv a přidaných glutamátů.

Jak uvařit Kaeng masma

1. Zahřejte pánev a přidejte 240 ml kokosového mléka spolu s obsahem tohoto balíčku.

2. Přidejte na plátky nařezané hovězí nebo kuřecí maso 250 g a osmažte.
Přidejte 240 ml vody a přiveďte k varu.

3. Přidejte na kostičky nakrájené brambory a arašídové oříšky, vařte dokud maso a brambory nebudou měkké.

4. Přidejte rybí omáčku podle chuti. Podávejte s vařenou rýží.