Černý čaj Java OP Sup. Pasir Nangka

1 100 bodů do věrnostního systému

Indonésie

Indonéský černý čaj z plantáží Jávy ze zahrady Pasir Nangka s příjemným chuťovým profilem. Dopřejte si čaj z méně známé čajové země! Více

Doprava a platba

od 250 Kč

Upřesněte výběr produktu
Varianta neexistuje
ks
Indonésie

Indonéský černý čaj z plantáží Jávy ze zahrady Pasir Nangka s příjemným chuťovým profilem. Dopřejte si čaj z méně známé čajové země! Více

Doprava a platba

Gramáž čaje Dostupnost Cena  Množství (ks)
Černý čaj Java OP Sup. Pasir Nangka 200 g Skladem 250 Kč
Černý čaj Java OP Sup. Pasir Nangka 1000 g Skladem 1 100 Kč

Indonéský černý čaj z plantáží Jávy ze zahrady Pasir Nangka. Pěstuje se v rovníkových podmínkách, které mu dodávají sílu a sladkost s oříškovými tóny, které jsou skryty v pozadí chutě. Obsahuje jen málo tříslovin a má horské až vysokohorské aroma podobné nepálským a darjeelingským čajům.

Příprava 10g čaje v 0,5l konvičce:

  1. nálev: voda o teplotě cca 90°C, louhovat 2 až 3 minuty,
  2. nálev: voda o teplotě cca 95°C, louhovat 2 až 3 minuty.

Pozn. k přípravě: uvedené časy jsou orientační a je např. dobré si po určitém čase louhování slít trochu čaje, ochutnat jej a případně celý nálev scedit nebo nechat dál louhovat. Čaj vám má chutnat, a pokud např. preferujete silnější čaje, použijete více lístků, teplejší vodu nebo protáhnete dobu louhování. Nebojte se s čajem experimentovat, jen tak objevíte chutě, které vám budou sedět nejvíce.

Parametry
Balení čaje Zipový sáček s alu vrstvou
Počet nálevů čaje Dva
Zpracování čaje Černé (červené)