Jídelní hůlky se vyrábí ze dřeva, bambusu, kovu, kostí, slonoviny a dnes i z plastu. Čínské a japonské jídelní hůlky se od sebe liší délkou - japonské jsou kratší a subtilnější, čínské spíše delší. Technika jídla je ale v obou případech shodná - z hůlek se vytváří jakési kleště, s jejichž pomocí se potrava vkládá do úst. Spodní hůlka je nepohyblivá, jídlo se k ní s pomocí horní pohyblivé hůlky tiskne.
Dle platných zákonů je zakázán prodej tabákových výrobků, kuřáckých pomůcek, bylinných výrobků určených ke kouření a elektronických cigaret osobám mladším 18 let.
Kliknutím na tlačítko "Vstoupit" prohlašuji:
že jsem starší 18 let a jsem si vědom(a), že tyto stránky obsahují informace o tabákových výrobcích a kuřáckých pomůckách.