Maté Banana
Zelené mate, typický nápoj Paraguajských indiánů. Vyrábí se z Cesmíny paraguayské (Ilex paraguariensis) a bývá popíjeno ze zvláštní nádoby kalabasy pomocí trubičky bombilly. V Jižní Americe má popíjení maté dlouho a pevnou tradici.
Složení: Maté (70 %), banán (12 %) (banán, kokosový olej, cukr, med, banánové aroma), aroma, rooibos zelený, citronová kůra, heřmánek květ.
Alergeny: může obsahovat stopy skořápkových plodů
Příprava maté o objemu 0,3l:
- cca 10-20g čaje zalijeme 80°C převařenou vodou do kalabasy. Možno zalít podruhé
Platná legislativa nám nedovoluje naše zákazníky informovat o zdravotních účincích této byliny. Tyto informace prosím dohledejte v odborné literatuře či na webových stránkách zabývajících se touto tématikou.
Balení čaje | Zipový sáček s alu vrstvou |
---|---|
Počet nálevů čaje | Dva |
Zpracování čaje | Bylinné |
Tip na přípravu Yerba Maté bez prachu
Oblíbený povzbuzující a osvěžující nápoj původem z Latinské Ameriky. Připravte si s naším videonávodem Maté ve třech variantách: 1) V kalabase, ze které se popíjí za pomocí brčka zvaného bombilla, 2) v 0,5l konvičce a v 3) ledové variantě ideální do horkých letních dní.