Rooibos Pomerančová čokoláda

1 300 bodů do věrnostního systému

Evropská unie

Červený rooibos aromatizovaný čokoládovými lupínky a pomerančovou kůrou. Více

Doprava a platba

od 101 Kč

Upřesněte výběr produktu
Varianta neexistuje
ks
Evropská unie

Červený rooibos aromatizovaný čokoládovými lupínky a pomerančovou kůrou. Více

Doprava a platba

Gramáž čaje Dostupnost Cena  Množství (ks)
Rooibos Pomerančová čokoláda 50 g Skladem 101 Kč
Rooibos Pomerančová čokoláda 200 g Skladem 276 Kč
Rooibos Pomerančová čokoláda 1000 g Skladem 1 230 Kč

Výborný červený rooibos s příjemnou chutí oblíbené pomerančové čokolády. Čokoládovou chuť můžete dobře doplnit mlékem. Díky osvěžujícímu pomeranči se tento rooibos taky hodí pro studenou přípravu na léto.

Složení: rooibos (83 %), pomerančová kůra (8 %), čokoládové lupínky (cukr, kakaová hmota, kakaové máslo, máselný tuk (mléko), nízkotučný kakaový prášek, emulgátor (SÓJA), pomerančové květy (2,5 %), přírodní aroma

Příprava 10g rooibosu v 0,5l konvičce:

  1. nálev: voda o teplotě cca 95°C, louhovat 3 až 8 minut.

Rooibos, někdy také označován jako červený keř, je výborná alternativa ke klasickému čaji. Má jemnou lehce nasládlou chuť a lze ho dochucovat stejně jako čaj cukrem, medem či mlékem. Vyrábí se z keře Čajovníkovce kapského, který roste výhradně ve své domovině v Jihoafrické republice poblíž Kapského Města. Ručně se sklízí listy i větve a ty se následně mechanicky rozdrtí na malé kousky. Následuje fermentace, během které získá rooibos svoji typickou, červenohnědou barvu. Poté se zabalí a pozdrav z Afriky může putovat po světě. 

Platná legislativa nám nedovoluje naše zákazníky informovat o zdravotních účincích této byliny. Tyto informace prosím dohledejte v odborné literatuře či na webových stránkách zabývajících se touto tématikou nebo v našem článku Medový keř Rooibos - Aspalathus linearis.

Parametry
Balení čaje Zipový sáček s alu vrstvou
Počet nálevů čaje Jeden
Zpracování čaje Bylinné