Yellow Curry Paste - Žlutá kari pasta 50g


Thajsko

Tradiční žlutá thajská kari pasta. Žluté zbarvení získává především z kurkumy a ze žlutých chilli papriček. Mírně pálivá pasta. Více

Kód produktu: 060116000Doprava a platba

35 Kč

Dočasně vyprodáno Sledovat dostupnost
Thajsko

Tradiční žlutá thajská kari pasta. Žluté zbarvení získává především z kurkumy a ze žlutých chilli papriček. Mírně pálivá pasta. Více

Kód produktu: 060116000Doprava a platba

Složení: Česnek 21%, šalotka 19%, rostlinný olej (palmový, sojový) 17%, směs koření (koriandr, zázvor, kmín, hořčice, pískavice, kurkuma) 12%, sůl 9,5%, citronová tráva 7,5%, krevetová pasta (krevety, sůl) 7%, chilli 5%, galangal 5%. Může obsahovat stopy rybího masa.

Bez konzervantů, umělých barviv a přidaných glutamátů.

Jak uvařit Kaeng Ka Ree

1. Zahřejte pánev a přidejte 240 ml kokosového mléka spolu s obsahem tohoto balíčku.

2. Přidejte na plátky nařezané hovězí nebo kuřecí maso 250 g a osmažte.
Přidejte 240 ml vody a přiveďte k varu.

3. Přidejte na kostičky nakrájené brambory a cibuli, vařte dokud maso a brambory nebudou měkké.

4. Přidejte rybí omáčku podle chuti. Podávejte s vařenou rýží.