+420 777 788 854 Po - Pá 9 - 17 hod.

Polozelený aromatizovaný čaj Mléčný Oolong Nai Xian Ginshan 50g

Mléčný Oloong (Nai Xian Ginshan) je příjemný, jemný, lehce oxidovaný oolong s nenapodobitelnou vůní a chutí. Balení 50g v uzavíratelném zipovém sáčku.

83,00 Kč 72,17 Kč bez DPH
15.11. u Vás
Země původu:
Tchaj-wan
Dostupnost:
Skladem (5+ks) - 15.11. u Vás
Katalogové číslo:
6150CB
Skladem:
13 ks


  • Poštovné zdarma již od 1000 Kč
  • 99% zboží skladem
  • Osobní odběry zdarma
  • Dodání do 24 hodin

Popis zboží

Tento Nai Xian se vyrábí ve vesnici Minjing v provincii Nantou na Taiwanu. Vůně je dosažena přidáním mléčného aroma, které je 100% přírodního původu. Kombinace tohoto aroma s přirozenou vůní čaje vytváří úžasný zážitek pro vaše smysly.

Příprava 8g čaje v 0,5l konvičce:

1. nálev: voda o teplotě cca 70°C, louhovat přibližně 3 minuty,
2. nálev: voda o teplotě cca 80°C, louhovat 2 až 3 minuty,
3. nálev: voda o teplotě cca 90°C, louhovat 3 a více minut.

Pozn. k přípravě: uvedené časy jsou orientační a je např. dobré si po určitém čase louhování slít trochu čaje, ochutnat jej a případně celý nálev scedit nebo nechat dál louhovat. Čaj vám má chutnat, a pokud např. preferujete silnější čaje, použijete více lístků, teplejší vodu nebo protáhnete dobu louhování. Nebojte se s čajem experimentovat, jen tak objevíte chutě, které vám budou sedět nejvíce.

Parametry

Parametr Popis
Zpracování
?
Aromatizované polozelené
Hmotnost
?
50 g
Balení
?
Al sáček
Počet nálevů
?
Tři a více

Příbuzné články

Obecné zásady pro přípravu čaje

Publikováno: 29. 7. 2019

Příprava lahodného čaje nemusí být nikterak složitá. Může jít o svižný ranní čaj, relaxaci, kdy si každý nálev patřičně a v klidu vychutnáme nebo o rituál.

celý článek

Zpracování čajových sort

Publikováno: 14. 10. 2016

Ačkoliv se na různých místech světa výrobní postupy pro vznik čaje odlišují, páteřní úkony zůstávají stejné. Všechny druhy čaje jsou vyráběny z téže rostliny – Čajovníku čínského. 

celý článek

Tchajwanské oolongy – příprava a základní dělení

Publikováno: 14. 10. 2016

Pojmenování oolong označuje částečně oxidované čajů původně pocházejících z Číny, odkud se rozšířily nejdříve na ostrov Tchaj-wan a následně až do dalších zemí. 

celý článek

Chceš vědět o novinkách a akcích jako první?

Chceš vědět o novinkách a akcích jako první?

Tak neváhej a přihlaš se do našeho zpravodaje.

Tento web používá cookies Abychom Vám mohli v tomto eshopu nabídnout kvalitní služby a pokročilé funkce, využíváme cookies. Prohlížením tohoto webu s tímto souhlasíte. Pro více informací o cookies a jejich případném blokování navštivte článek Cookies Rozumím