+420 777 788 854 Po - Pá 9 - 17 hod.

Polozelený čaj Formosa Shui Hsien - Vodní víla alu - 50g

Vodní víla. Taiwanský polozelený (oolong) čaj pravý  z Ming Jiang, Nantou, Tchaiwan v 50g balení.

107,00 Kč 93,04 Kč bez DPH
18.11. u Vás
Země původu:
Tchaj-wan
Dostupnost:
Skladem (5+ks) - 18.11. u Vás
Katalogové číslo:
6013CB
Skladem:
9 ks


  • Poštovné zdarma již od 1000 Kč
  • 99% zboží skladem
  • Osobní odběry zdarma
  • Dodání do 24 hodin

Popis zboží

Vynikající jemně fermentovaná sorta slavného čaje z Ming Jiang, Nantou, Tchaiwan. ​Barva nálevu je jasně hnědá.

Doporučená příprava 0,5l čaje:

1.zalití: 5-8g čaje zalít cca 75°C horkou vodou na tři minuty, poté slijte.
2.zalití: 5-8g čaje zalít cca 85°C horkou vodou na tři minuty, poté slijte.
3.zalití: 5-8g čaje zalít cca 95°C horkou vodou na tři minuty, poté slijte.

Parametry

Parametr Popis
Zpracování
?
Polozelené (oolongy)
Hmotnost
?
50 g
Balení
?
Al sáček
Počet nálevů
?
Dva

Příbuzné články

Obecné zásady pro přípravu čaje

Publikováno: 29. 7. 2019

Příprava lahodného čaje nemusí být nikterak složitá. Může jít o svižný ranní čaj, relaxaci, kdy si každý nálev patřičně a v klidu vychutnáme nebo o rituál.

celý článek

Zpracování čajových sort

Publikováno: 14. 10. 2016

Ačkoliv se na různých místech světa výrobní postupy pro vznik čaje odlišují, páteřní úkony zůstávají stejné. Všechny druhy čaje jsou vyráběny z téže rostliny – Čajovníku čínského. 

celý článek

Tchajwanské oolongy – příprava a základní dělení

Publikováno: 14. 10. 2016

Pojmenování oolong označuje částečně oxidované čajů původně pocházejících z Číny, odkud se rozšířily nejdříve na ostrov Tchaj-wan a následně až do dalších zemí. 

celý článek

Chceš vědět o novinkách a akcích jako první?

Chceš vědět o novinkách a akcích jako první?

Tak neváhej a přihlaš se do našeho zpravodaje.

Tento web používá cookies Abychom Vám mohli v tomto eshopu nabídnout kvalitní služby a pokročilé funkce, využíváme cookies. Prohlížením tohoto webu s tímto souhlasíte. Pro více informací o cookies a jejich případném blokování navštivte článek Cookies Rozumím