Tento čaj se pěstuje ve výšce 500 metrů nad mořem. Má aroma po květinách nebo květěch broskvoní. Plná chuť z něj dělá jeden z nejoblíbenějších oolongů vůbec. Po vyluhování je smetanově lehký, se skvělou vůní a okouzlující, nápaditou chutí.
Původ: Nantou, Taiwan
Příprava 8g čaje v 0,5l konvičce:
1. nálev: voda o teplotě cca 75°C, louhovat přibližně 3 minuty,
2. nálev: voda o teplotě cca 85°C, louhovat 2 až 3 minuty,
3. nálev: voda o teplotě cca 95°C, louhovat 3 a více minut.
Pozn. k přípravě: uvedené časy jsou orientační a je např. dobré si po určitém čase louhování slít trochu čaje, ochutnat jej a případně celý nálev scedit nebo nechat dál louhovat. Čaj vám má chutnat, a pokud např. preferujete silnější čaje, použijete více lístků, teplejší vodu nebo protáhnete dobu louhování. Nebojte se s čajem experimentovat, jen tak objevíte chutě, které vám budou sedět nejvíce.