+420 777 788 854 Po - Pá 9 - 17 hod.

Směs na polévku Tom Yum Goong 35g

Směs na polévku Tom Yum Goong 35g

Směs koření pro přípravu známé thajské polévky Tom Yum Goong. Balení 35g

76,00 Kč 66,09 Kč bez DPH
10.3. u Vás
Země původu:
Thajsko
Dostupnost:
Skladem (5+ks) - 10.3. u Vás
Katalogové číslo:
4982
Skladem:
38 ks


  • Poštovné zdarma již od 1000 Kč
  • 99% zboží skladem
  • Osobní odběry zdarma
  • Dodání do 24 hodin

Popis zboží

Složení: Tom Yum směs (citronová tráva, galangal, kafírová limeta, chilli, koriandr, kurkuma, cibule), citrónová tráva, listy kafrové limety, chilli papričky, hlíva ústřičná, galangal kořen

Bez konzervantů, umělých barviv a přidaných glutamátů.

Jak uvařit polévku Tom Yum Goong (4 porce):

Základem polévky je kvalitní vývar, můžete použít zeleninový, kuřecí, kachní, hovězí. Do 2 l vývaru přidejte tuto směs koření včetně prášku a čtvrt hodiny provařte. Směs koření v malém sáčku je ostrá, kdo chce méně ostrou polévku, může dát pouze poměrné množství. Sceďte. 
Do scezeného základu následně přidáme oloupané předvařené krevety (16 ks), nasekané žampióny 150 g, osmaženou podélně nařezanou cibuli (1 ks) a napůl nařezané cherry rajčátka (8 ks). Provaříme, dokud houby nezměknou. Polévku dochutíme rybí nebo ústřicovou omáčkou (1lž) a šťávou z limetek (2lž), můžeme použít i cukr (1lž). Podáváme s čerstvou jarní cibulí a lístky koriandru, na stůl dáváme sójovou omáčku a chilli k dochucení.

Naposledy navštívené

Příbuzné články

Thajská kuchyně

Publikováno: 2. 12. 2020

Thajská kuchyně celosvětově nabývá v poslední době velké popularity a výjimkou není ani Česká republika. Postupně se známostí zařadila mezi kuchyně indické, čínské, francouzské a italské.

celý článek

Chceš vědět o novinkách a akcích jako první?

Chceš vědět o novinkách a akcích jako první?

Tak neváhej a přihlaš se do našeho zpravodaje.

Ochrana proti spamu vložte 3 znaky z obrázku:
image  
Tento web používá cookies Abychom Vám mohli v tomto eshopu nabídnout kvalitní služby a pokročilé funkce, využíváme cookies. Prohlížením tohoto webu s tímto souhlasíte. Pro více informací o cookies a jejich případném blokování navštivte článek Cookies Rozumím