+420 777 788 854 Po - Pá 9 - 17 hod.

Tmavý čaj China Phu Erh Golden Tips - 50g

Vysoce kvalitní třída slavného, dodatečně fermentovaného čaje. Balení 50g.

210,00 Kč 182,61 Kč bez DPH
zítra u Vás
Země původu:
Čína
Dostupnost:
Skladem (1ks) - zítra u Vás
Katalogové číslo:
1137A
Skladem:
1 ks


  • Poštovné zdarma již od 1000 Kč
  • 99% zboží skladem
  • Osobní odběry zdarma
  • Dodání do 24 hodin

Popis zboží

Vysoce kvalitní třída slavného, dodatečně fermentovaného čaje, kvalitní list s podílem zlatavých tipsů. Vyvážená, tipsově prachová, příjemně zemitá s poměrně výrazným aroma charakteristickým pro nejvyšší třídy yunnanských červených čajů. Balení 50 g.


Doporučená příprava na 0,5l čaje :
8 - 10 g čaje zalít cca 90°C převařenou vodou na 2 až 3 min. Poté zcedit.
Možno též připravit na více nálevů.

Parametry

Parametr Popis
Zpracování
?
Druhotně ferm. černé
Hmotnost
?
50 g
Balení
?
Al sáček
Počet nálevů
?
Jeden

Příbuzné články

Obecné zásady pro přípravu čaje

Publikováno: 29. 7. 2019

Příprava lahodného čaje nemusí být nikterak složitá. Může jít o svižný ranní čaj, relaxaci, kdy si každý nálev patřičně a v klidu vychutnáme nebo o rituál.

celý článek

Zpracování čajových sort

Publikováno: 14. 10. 2016

Ačkoliv se na různých místech světa výrobní postupy pro vznik čaje odlišují, páteřní úkony zůstávají stejné. Všechny druhy čaje jsou vyráběny z téže rostliny – Čajovníku čínského. 

celý článek

Čaje a Čína

Publikováno: 14. 10. 2016

Čaj je fenomén s krásnou tisíciletou historií protkanou nejrůznějšími legendami a příběhy, které z něj tvoří nápoj doslova magický. Vše kolem čaje se začalo formovat v Číně.

celý článek

Chceš vědět o novinkách a akcích jako první?

Chceš vědět o novinkách a akcích jako první?

Tak neváhej a přihlaš se do našeho zpravodaje.

Ochrana proti spamu vložte 3 znaky z obrázku:
image  
Tento web používá cookies Abychom Vám mohli v tomto eshopu nabídnout kvalitní služby a pokročilé funkce, využíváme cookies. Prohlížením tohoto webu s tímto souhlasíte. Pro více informací o cookies a jejich případném blokování navštivte článek Cookies Rozumím