Vietnamský vícenásobně fermentovaný černý čaj pravý. Oblíbený čaj typu Pu Erh pěstovaný ve Vietnamu, slisovaný do cihličky. Velké listy čaje dávají chutí zemitý a výrazný nálev. Výborný k častějšímu popíjení. Balení nemusí přesně odpovídat fotografii.
Publikováno: 29. 7. 2019
Příprava lahodného čaje nemusí být nikterak složitá. Může jít o svižný ranní čaj, relaxaci, kdy si každý nálev patřičně a v klidu vychutnáme nebo o rituál.
celý článekPublikováno: 14. 10. 2016
Ačkoliv se na různých místech světa výrobní postupy pro vznik čaje odlišují, páteřní úkony zůstávají stejné. Všechny druhy čaje jsou vyráběny z téže rostliny – Čajovníku čínského.
celý článekPublikováno: 14. 10. 2017
Zelené čaje patří také k nejčastěji popíjeným vietnamským čajům v naší zemi. Výhodou vietnamských čajů je jejich příznivá cena v kombinaci s lahodnou chutí.
celý článekMusíte vybrat variantu.