Složení: Česnek 21%, šalotka 19%, rostlinný olej (palmový, sojový) 17%, směs koření (koriandr, zázvor, kmín, hořčice, pískavice, kurkuma) 12%, sůl 9,5%, citronová tráva 7,5%, krevetová pasta (krevety, sůl) 7%, chilli 5%, galangal 5%. Může obsahovat stopy rybího masa.
Bez konzervantů, umělých barviv a přidaných glutamátů.
Jak uvařit Kaeng Ka Ree
1. Zahřejte pánev a přidejte 240 ml kokosového mléka spolu s obsahem tohoto balíčku.
2. Přidejte na plátky nařezané hovězí nebo kuřecí maso 250 g a osmažte.
Přidejte 240 ml vody a přiveďte k varu.
3. Přidejte na kostičky nakrájené brambory a cibuli, vařte dokud maso a brambory nebudou měkké.
4. Přidejte rybí omáčku podle chuti. Podávejte s vařenou rýží.