+420 777 788 854 Po - Pá 9 - 17 hod.

Zelený čaj Sencha Kagoyose alu - vzorek 10 g

Zelený čaj Sencha Kagoyose alu - vzorek 10 g
Novinka

Vynikající čaj Sencha Kagoyose dosáhl ocenění předních evropských znalců a byl ohodnocen třemi hvězdami u iTQi (International Institute Taste & Quality) v Bruselu. Balení vzorek 10 g

55,00 Kč 47,83 Kč bez DPH
22.9. u Vás
Země původu:
Japonsko
Dostupnost:
Skladem (2ks) - 22.9. u Vás
Katalogové číslo:
100127300
Skladem:
2 ks


  • Poštovné zdarma již od 1000 Kč
  • 99% zboží skladem
  • Osobní odběry zdarma
  • Dodání do 24 hodin

Popis zboží

Vynikající čaj Sencha Kagoyose dosáhl ocenění předních evropských znalců a byl ohodnocen třemi hvězdami u iTQi (International Institute Taste & Quality) v Bruselu. Nálev má hráškovou barvu, bohatou vůni a jemnou chuť typickou pro hluboce napařované čaje. Delikátní ve všech svých nálevech tato sencha poskytuje opravdu exluzivní zážitek.

Příprava 6 až 9g čaje v 0,3l konvičce:

1. nálev: voda o teplotě cca 70°C, louhovat 2 až 3 minuty,
2. nálev: voda o teplotě cca 80°C, louhovat 1 až 2 minuty,
3. nálev: voda o teplotě cca 85°C, louhovat 2 až 3 minuty.

Pozn. k přípravě: uvedené časy jsou orientační a je např. dobré si po určitém čase louhování slít trochu čaje, ochutnat jej a případně celý nálev scedit nebo nechat dál louhovat. Čaj vám má chutnat, a pokud např. preferujete silnější čaje, použijete více lístků, teplejší vodu nebo protáhnete dobu louhování. Nebojte se s čajem experimentovat, jen tak objevíte chutě, které vám budou sedět nejvíce.

Parametry

Parametr Popis
Zpracování
?
Zelené
Hmotnost
?
10 g
Balení
?
Al sáček
Počet nálevů
?
Tři a více

Chceš vědět o novinkách a akcích jako první?

Chceš vědět o novinkách a akcích jako první?

Tak neváhej a přihlaš se do našeho zpravodaje.

Ochrana proti spamu vložte 3 znaky z obrázku:
image  
Tento web používá cookies Abychom Vám mohli v tomto eshopu nabídnout kvalitní služby a pokročilé funkce, využíváme cookies. Prohlížením tohoto webu s tímto souhlasíte. Pro více informací o cookies a jejich případném blokování navštivte článek Cookies Rozumím